Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Juni... " Shiatsu Without Borders" maand

Capture décran 2023 05 30 à 17.57.22

 Juni... " Shiatsu Without Borders" maand

Sinds enkele jaren is juni de Shiatsumaand! Op initiatief van de Europese Shiatsu Federatie, heeft de shiatsu maand tot doel de vele voordelen van shiatsu over de hele wereld bekend te maken en contacten te leggen tussen beoefenaars.

The Quintalogue

Om de maand "Shiatsu Without Borders" te lanceren, organiseert de Europese Shiatsu Federatie een Facebook evenement op zondag 4 juni om 19.00 uur. Tijdens dit evenement zullen 4 gerenommeerde sprekers samen debatteren over het thema "Cultivating Unity in the Presence of Diversity". De sprekers zijn Fanny Roque, Viktor Gulyas, Ivan Bel en Carola Beresford-Cooke. Voor toegang tot de conferentie hoeft u alleen maar in te loggen op de website van de Europese Shiatsufederatie.

Wilt u ook deelnemen aan de "Shiatsu-maand"?

Geef je een lezing in je plaatselijke bibliotheek? Bent u van plan een shiatsu-demonstratie te geven op een beurs of in een bedrijf? Heb je een plek op radio of televisie bemachtigd om over shiatsu te praten over de voordelen van shiatsu voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid?

Deel foto's van je evenement. Vergeet niet de hashtag #shiatsuwithoutborders te posten en tag @EuropeanShiatsuFederation in je berichten zodat je boodschap zich blijft verspreiden!


Capture d’écran 2023-05-30 à 17.57.22.pngCapture d’écran 2023-05-30 à 17.57.22.png~3.0 MoAfficher Télécharger

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social