Skip to main content

BESTUURDERS

VAN DE BELGISCHE SHIATSU FEDERATIE

Karlos van Steenkiste

Irene Nolte

BELGISCHE REPRESENTATIE
VAN DE EUROPESE SHIATSU FEDERATIE (ESF)

Irene is professioneel fulltime life coach en shiatsu-beoefenaar. Shiatsu heeft haar leven veranderd. Het hielp haar in een levensfase waarin ze hulp nodig had met haar mentale en fysieke gezondheid. Ze was zo overtuigd door de resultaten ervan, dat ze besloot om het te bestuderen en haar leven te wijden aan de genezende kunsten.

Irene is bestuurslid om de Belgische Shiatsu Federatie op Europees niveau (in de ESF) te vertegenwoordigen, zodat we in samenwerking met de andere Europese shiatsu-federaties erkenning kunnen krijgen voor ons beroep - shiatsu zal binnenkort de status van erkend beroep in Europa krijgen.

Haar wens voor de shiatsu-wereld in België is dat shiatsu zich kan verspreiden zodat meer en meer mensen kunnen profiteren van de genezende voordelen van shiatsu.

Shiatsu verbindt, bouwt bruggen, het is een zachte, niet-invasieve benadering van gezondheid en gezondheidsvoorlichting, het helpt mensen met gevoelens van eenzaamheid, angst, depressie etc... Het is zo'n onschatbare hulp om het lijden alom in onze samenleving aan te pakken!

www.irenenolte.com

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social