Skip to main content

Onze partners

VOORDELEN EN KORTINGEN

TSUBOOK

Ontdek Tsubook, de applicatie om uw kennis van de traditionele Chinese en Japanse geneeskunde te verbeteren!

Leer met Tsubook de meridiaanbanen en tsubo's met een meeslepende 3D-visualisatie, beweeg tussen verschillende perspectieven van het lichaam, reflexzones, de klassieke en Masunaga-meridianen.

Vind gemakkelijk belangrijke punten om in de behandeling van onevenwichtigheden van specifieke pathologieën te integreren.

Met een versie voor PC die in 2023 wordt uitgebracht en andere projecten in de pijplijn, wil Tsubook participatief en dynamisch zijn om aan al uw behoeften als beoefenaar te voldoen. Tsubook is beschikbaar in verschillende talen waaronder Frans en Engels.

Tsubook biedt een korting van 10% voor alle leden van de Belgische Shiatsu Federatie

Het enige wat u moet doen is de applicatie downloaden en aangeven dat u lid bent van de Belgische Shiatsu Federatie.

Hier is de link: https://www.tsubook.net/

Voor de zelfstandige shiatsu-beoefenaar gelden deze bedragen als aftrekbare beroepskosten.

Tsubook is ontwikkeld door een kleine onderneming door een echtpaar met een passie voor informatica en oosterse geneeswijzen.

Internationale Shiatsu School

10% korting op BodyCushion en Futons

De BodyCushion bestaat uit een uitgekiend systeem van kussens.
De kussens zijn opgebouwd uit verschillende lagen schuimrubber van verschillende stevigheid. Dit, tezamen met uitsparingen en versterkingen zorgt ervoor dat het lichaam ondersteund wordt op het skelet. De zachte delen en organen liggen ontspannen en vrij. Door de losse opbouw en een aanvullende set kussens en wiggen kan de BodyCushion aan ieder lichaam aangepast worden. Klik hier voor mee info

Neem contact op met Jan Vervecken,  en laat weten dat je lid bent van de BSF

BodyCushion
BodyCushion_b-681ed497 De Belgische Shiatsu Federatie

Baloise: polis burgerlijke aansprakelijkheid aan zeer gunstige voorwaarden

De Belgische Shiatsu Federatie heeft bij de verzekeringsmaatschappij Baloise Insurance een collectieve polis afgesloten voor de Burgerlijke en de Beroepsaansprakelijkheid van de individuele beoefenaars. 

Enkel de beoefenaars-leden van de federatie kunnen via overschrijving op de vlootpolis op de naam van de Belgische Shiatsu Federatie genieten van de collectieve voorwaarden die in de vlootpolis gestipuleerd zijn. MEER INFO

EUROPEAN SHIATSU FEDERATION

Samen met een tiental andere Europese landen maken we deel uit van de Europese Shiatsu Federatie.

The European Shiatsu Federation the “ESF” is non-party, nondenominational and non profit-making. The main objective of the ESF is to advance Shiatsu as a healing method throughout Europe and to promote high standards of professional practice.

It aims to establish throughout Europe the legal right to practice Shiatsu as an independent, self-regulating health-care method, legally available as a first choice treatment option to the public. Also to establish, and to revise from time to time, procedures for the mutual recognition of professional practitioners, teachers and schools between member associations.

The ESF also the motor behind: Shiatsu Ressource Worldwide. This project aims to collect stories from around the world and place them in an accessible format for the global Shiatsu community to enjoy, employ and multiply.

DOELSTELLINGEN

De vereniging heeft tot doel om alle personen die het beroep van shiatsu beoefenaar uitoefenen of doceren te verenigen. Shiatsu zijnde de Japanse stijl acupressuur of de traditionele Japanse manuele technieken.

Zij streeft ernaar haar leden te motiveren, contacten onderling te stimuleren en hen bij te staan om samen de gemeenschappelijke belangen te verdedigen. Zij beoogt tevens deze kennis en wetenschap te bewaren en te ontwikkelen, in de publieke belangstelling te brengen en de officiële erkenning ervan te bekomen. De vereniging kan dit doen door het organiseren van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doelstellingen kunnen bevorderen.

we zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Wil je vrijwilliger worden, stuur ons dan een email.
Je kan ook een donatie schenken aan de Belgische Shiatsu Federatie.

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social