Skip to main content

BESTUURDERS

VAN DE BELGISCHE SHIATSU FEDERATIE

Marian De Lathouwer

Marian De Lathauwer

Lid van de raad van bestuur

Als afgestudeerd Licentiate in de Romaanse Talen en Zakelijke Taalbeheersing was het mijn droom om les te geven aan volwassenen en daarbij ook de wereld te verkennen. Ik ging aan de slag in een Gents software bedrijf, waar ik een internationale carrière kon uitbouwen. De wekelijkse verplaatsingen binnen de regio Europa-MiddenOosten-Afrika eisten echter na vele jaren hun tol op lichamelijk gebied. 
Ik kwam tijdens de zomervakantie van 2011 in contact met Shiatsu bij het Kimura Shiatsu Instituut van Frans Copers in Gent. Dat voelde meteen helemaal juist! Er ging een nieuwe wereld voor mij open en mijn lichaam voelde als herboren. Vanaf dan had Shiatsu mij ‘gebeten’ en wilde ik er alles over weten. Aangevuld met de ruimere Oosterse blik van meditatie, mindfulness, Reiki, Seiki, en verdere studies bij centrum Manipura in Zele en Waregem, kwam mijn leven op een ander spoor terecht. 
Voor het ogenblik oefen ik Shiatsu uit in bijberoep, maar ik voel dat de tijd rijp is om stilaan voltijds een praktijk uit te bouwen, gebaseerd op alle energetische pijlers waarvan ikzelf aan den lijve de weldaad heb mogen ondervinden. Wat goed is voor mij, is ook goed voor anderen. Ik wil daarom de kracht van Shiatsu en ander energetisch werk op lichaam, geest en ziel aan zoveel mogelijk mensen meegeven. Zodoende zet ik me binnen de Belgische Shiatsu Federatie in om alvast Shiatsu verder op de kaart te zetten en beter bekend te maken bij het grotere publiek.

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social