Skip to main content

lid worden

BEOEFENAAR, OPLEIDINGCENTRUM OF STUDENT

EEN heleboel voordelen

Door lid te worden van de BSF profiteer je van een heleboel voordelen:

  • informatie (via de verschillende commissies, via de nieuwsbrief, enz.),
  • aansprakelijkheidsverzekering tegen een uiterste scherpe prijs,
  • webinars, bijvoorbeeld over een bepaalde praktijk, …
  • kortingen bij onze partners
  • steun voor jonge starters,
  • toegang tot de informatieschatkist ( met opnames van workshops, startersgids, casestudies en andere relevante documentatie),
  • toegang tot de besloten Facebookgroep,
  • prioritaire aankondigingen voor samenwerkingen,
  • onderzoeksprojecten

Wie kan lid worden ?

Shiatsu-beoefenaars: Iedereen die een shiatsu-opleiding volgde aan een door de BSF erkende school kan lid worden. 

Heb je gestudeerd in het buitenland of aan een niet-erkende shiatsu-school, kan je lid worden mits een aanvraag voor erkenning. Download hier de erkenningscriteria en procedure. Voor het aanvraagformulier contacteer .

Voor studenten van erkende Shiatsu-scholen bestaat het studentenlidmaatschap. 

waarom lid worden van de Belgische Shiatsu Federatie?

Zichtbaarheid: Door lid te worden van de BSF vergroot je je zichtbaarheid: als shiatsu-beoefenaar kom je op de lijst van shiatsu-beoefenaars* te staan. Er wordt over je gepraat op sociale netwerken.

Kwaliteit/Veiligheid: Lid worden van de BSF betekent dat je in hoge mate bekwaam bent als shiatsu-beoefenaar. Niet alleen omdat de federatie opleidingscentra verenigt die aan de hoogste normen voldoen maar ook omdat je je als lid ertoe verbindt gedurende je hele loopbaan te zullen bijscholen en de waarden en de deontologische code van het beroep te respecteren.

Deelname: Door lid te worden van de BSF, wordt je deel van de shiatsu-familie in België en in de wereld. Je kan deelnemen aan het overleg en de werkzaamheden van de federatie door lid te worden van een commissie (communicatie, erkenning, ...) of door deel te nemen aan de algemene vergadering of een openbare actie. Je contacten binnen de shiatsuwereld groeien.

Erkenning van het beroep: Shiatsu heeft zijn plaats in België binnen de zorg- en welzijnspraktijken. Velen zijn zich echter nog niet bewust van de voordelen ervan, vooral in politieke kringen en in de gezondheidszorg. Dit is een win-win situatie: jouw lidmaatschapsbijdrage helpt ons om shiatsu bekender te maken in onze samenleving terwijl jouw aantal potentiële cliënten zal groeien.

* Om de kwaliteit van Shiatsu te waarborgen is de lijst van Shiatsu-beoefenaars uitsluitend voor geregistreerde, opgeleide shiatsu-beoefenaars.

spa Lid worden van de Belgische Shiatsu Federatie

BEOEFENAARS

Het jaarlijks lidgeld voor shiatsubeoefenaars die erkend werden is 130 euro. Er is de mogelijkheid om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten via onze beroepsfederatie. Bij registratie vanaf 1 oktober is je lidmaatschap geldig t.e.m. het jaar erop. 

130€/jaar
crm Lid worden van de Belgische Shiatsu Federatie

OPLEIDINGSCENTRA

Het jaarlijkse lidgeld voor de centra die een of meerdere cycli organiseren is 275 euro. Studiecentra (die bijvoorbeeld enkel nog introducties of postgraduaat lessen organiseren) genieten van een korting van 50%.

275€/jaar
target Lid worden van de Belgische Shiatsu Federatie

STUDENTEN

Het jaarlijks lidgeld voor studenten is 65 euro. Studenten verschijnen op de lijst van studenten op deze website. Er is de mogelijkheid om een aansprakelijkheisverzekering af te sluiten via onze beroepsfederatie. Bij registratie vanaf 1 oktober is je lidmaatschap geldig t.e.m het jaar erop. Onder Student verstaan we iemand die ingeschreven is in een erkende Shiatsu-school voor de basisopleiding (C1-C2-C3) en nog geen Shiatsu beoefent als zelfstandige (hoofd- of bijberoep)

65€/jaar

Relevante informatie voor nieuwe leden 

we zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Wil je vrijwilliger worden, stuur ons dan een email.

Je bent fan van Shiatsu? Je staat achter onze doelstellingen? En je wil dit graag financieel steunen?
Dit kan met een donatie.

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social