Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Kliniek Sint Jan: een vruchtbare samenwerking

Mis de geboorte van de  Dojo Stoelshiatsu niet. Ontdek hoe negen beoefenaars het welzijn van het personeel van Kliniek Sint Jan hebben verbeterd. Duik in een vruchtbare samenwerking, gesteund door de Federatie, die mogelijkheden biedt voor synergie en professionele ontwikkeling.

Terugblik op het vervolgproject van de Dojo Stoelshiatsu in Kliniek Sint Jan de missie: een vruchtbare samenwerking voor het welzijn van het personeel

We zijn verheugd jullie deelgenoot te maken van het succes van onze recent vervolgproject bij Kliniek Sint Jan, waar negen beoefenaars van onze Federatie, de handen in elkaar sloegen om Shiatsu-behandelingen aan te bieden aan het personeel van verschillende vestigingen. Dit initiatief benadrukte de essentiële rol van de Federatie in het creëren van synergieën binnen onze Dojo's, in het bijzonder de Dojo Stoelshiatsu.

Het project verliep soepel en harmonieus dankzij de coördinatie en niet aflatende inzet van onze beoefenaars. Elke locatie profiteerde van de aanwezigheid van gekwalificeerde en gepassioneerde professionals, klaar om regeneratieve Shiatsu sessies aan te bieden.
Uitwisseling en communicatie stonden centraal in onze aanpak, waardoor we dit project efficiënt konden organiseren.

Door samenwerking tussen beoefenaars aan te moedigen, heeft de BSF een omgeving gecreëerd die bevorderlijk is voor gezamenlijke projecten. De Dojo Stoelshiatsu is een concreet voorbeeld van deze synergie en biedt een ruimte waar beoefenaars concrete projecten kunnen voorstellen en leiden

Naast het ontwikkelen van individuele vaardigheden is de ontwikkeling van praktijkmogelijkheden een belangrijk element van ons huidige strategische plan. De missie in de Kliniek Sint Jan is een perfecte illustratie van ons engagement om concrete mogelijkheden te bieden aan beoefenaars. De positieve feedback van het ziekenhuispersoneel getuigt van de heilzame werking van onze Shiatsu-behandelingen. 

We dringen er bij alle beoefenaars op aan om meer betrokken te raken door lid te worden van de Dojo Stoelshiatsu door je hier te registreren. Kom en creëer samenwerkingen en grijp kansen om je vaardigheden en professionele vooruitzichten te ontwikkelen.

 Uw deelname zal onze collectieve synergie versterken en toont aan alle beoefenaars het potentieel van de Federatie in termen van professionele ontwikkeling.

We willen graag een ander engagement benadrukken van de beoefenaars die deelnamen aan deze missie. Ze speelden namelijk een cruciale rol in het promoten van onze Federatie en Shiatsu. Ze verwezen potentiële klanten door naar onze website en nodigden hen uit om beoefenaars in hun buurt te vinden.

We erkennen dat onze pagina met therapeuten nog steeds verbetering behoeft. Dit is een belangrijke doelstelling van ons huidig strategisch plan. Door samen te werken, kunnen we een aantrekkelijke showcase creëren die de vaardigheden en specialismen van elke beoefenaar benadrukt. In de nabije toekomst zullen we jullie medewerking en input vragen op dit vlak.

Wij, de Raad van Bestuur, willen onze diepe dankbaarheid uitdrukken aan de negen beoefenaars die zich hebben ingezet voor dit project. Dankzij jullie professionalisme en inzet hebben vele ziekenhuismedewerkers kunnen genieten van kostbare momenten van welzijn.

We moedigen elke beoefenaar aan om zijn/haar ervaringen en gedachten te delen op onze Facebook-groep, waardoor een dynamiek van uitwisseling en wederzijds leren ontstaat.

We zijn ook blij u te kunnen meedelen dat dankzij dit project minstens twee beoefenaars de wens hebben geuit om lid te worden van onze Federatie. We verwelkomen hen enthousiast en nodigen hen, net als degenen die zich nog niet bij ons hebben aangesloten, uit om de sprong te wagen in dit lonende professionele avontuur. ( Registratie link )

We willen onze diepste dank betuigen aan de directie van Kliniek Sint Jan voor hun vertrouwen, en aan onze contactpersonen, Veerle Cochez en organisator Gerty Vanmunster, voor hun betrokkenheid en steun tijdens dit project. Hun samenwerking was van onschatbare waarde voor het versterken van de banden tussen de Federatie en de Kliniek Sint Jan.

We kijken uit naar ons volgende initiatief, waar we hand in hand zullen blijven werken aan het welzijn en de ontwikkeling van onze gemeenschap van beoefenaars.

Met vriendelijke groeten, 

Thierry Vincke en de Raad van Bestuur.
FBS/BFS

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social