Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Shiatsu terugbetaald!


Mutualia AC medecine alternative


Gecertificeerde shiatsu-praktijkbeoefenaars, we hebben goed nieuws om met jullie te delen!

Geleidelijk wordt het lidmaatschap bij de federatie een vereiste voor de tussenkomst van de zorgverzekeringen in de kosten van shiatsu-behandelingen. Zo komt Mutualia bijvoorbeeld nu tussen met een bedrag van 10 euro per shiatsu-sessie (met een maximum van 120 euro per jaar), op voorwaarde dat de sessie wordt gegeven door een zorgverlener die aangesloten is bij de BFS.

Mutualia, lid van de NL, is actief in Brussel en Wallonië. Hoewel het verkregen voordeel beperkt is qua bedrag en alleen geldt voor degenen die aangesloten zijn bij deze mutualiteit, markeert het een veelbelovend begin in onze erkenningstrategie.

Mis deze uitzonderlijke kans niet om uw praktijk te waarderen en de kwaliteit van uw diensten aan uw klanten te garanderen. Bied hen garanties van kwaliteit door officieel lid te worden van de deontologische code van de federatie.

Voordelen van de vergoeding:

🌟 De vergoeding van 10 euro per shiatsu-sessie, met een plafond van 120 euro per jaar, verlaagt de kosten voor uw klanten en moedigt hen aan om van uw diensten te genieten.
🔒 Versterk het vertrouwen van uw klanten door garanties van kwaliteit te bieden dankzij uw BFS-certificering en uw toewijding om de deontologische code van de federatie te respecteren.
💼 Trek nieuwe klanten aan door het gedeeltelijke vergoedingsaspect van shiatsu-sessies te benadrukken.

De BFS-certificering: een officiële erkenning voor uw praktijk:

✅ Maak deel uit van een gerespecteerde en erkende gemeenschap van praktijkbeoefenaars in het shiatsu-veld.
✅ Krijg toegang tot exclusieve trainingen en bronnen om uw vaardigheden te ontwikkelen en uw praktijk te verrijken.
✅ Behaal de officiële certificering als shiatsu-praktijkbeoefenaar, waarmee uw professionaliteit gewaardeerd wordt door uw klanten en collega's

🚀 Praktijkmensen die geen lid zijn van de BFS, mis deze unieke gelegenheid niet! Sluit je nu aan bij de Belgische Shiatsu Federatie om je certificering te behalen en te profiteren van vergoedingen voor shiatsu-sessies.

https://www.mutualia.be/Vos-avantages/Avantages-complementaires/Medecines-alternatives.aspx?lang=nl-be

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social