Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Loterij van de prijzen: hier zijn de winnaars

Hier is de lijst met winnaars, van twee Tsubook-licenties en een heleboel andere prijzen. Misschien staat jouw naam er wel op?

 Hallo alle liefhebbers van shiatsu en welzijn!

Vandaag hebben we het genoegen om de namen van de gelukkige winnaars van de loterij georganiseerd door de Belgische Shiatsu Federatie, een federatie van beoefenaars en scholen, bekend te maken. Een speciale trekking voor studenten en een trekking voor deelnemers aan de Shiatsudag. Er werden unieke en spannende geschenken gewonnen.

Healthy Colours pakket van Inge Cox:

De trekking gaf drie deelnemers de kans om een exclusief Healthy Colours pakket te winnen, samengesteld door Inge Cox. Proficiat aan Pascal Goeseels, Peter Laureys en Kaatje Michiels voor het winnen van deze geweldige prijs! Dit speciale pakket zal zeker een vleugje welzijn en kleur toevoegen aan hun dagelijks leven.

Qi Gong spel:

Om de beoefening van Qi Gong aan te moedigen, werd een uniek spel van Christophe Boot aangeboden aan de deelnemers van de prijstrekking. De winnaars waren Inge Vaesen, Dominique Bergmans, Hilde Pintens en Christel Colson. Gefeliciteerd met jullie winnend lotje. Dit spel belooft je vitale energie te versterken en harmonie en balans te brengen in je Qi Gong beoefening.

Kookboek macrobiotische koken:

Els Munsters had het geluk dit macrobiotische kookboek te winnen. Gefeliciteerd, Els! Dit inspirerende boek is een waardevolle bron voor het verkennen van een gezond, evenwichtig dieet in harmonie met de natuur.

Boek van Stephan Cuypers:

De trekking beloonde ook twee gelukkige winnaars, Aude Ribesse en Julie Courtens, met een kostbaar boek van Stephan Cuypers. We hopen dat dit boek hun kennis en praktijk van shiatsu zal verrijken.

Tsubook:

Eén gelukkige winnares, Lieve Van Horenbeeck, heeft een licentie van Tsubook gewonnen. Van harte gefeliciteerd! Deze app zal een uitstekende bron van informatie zijn om het begrip van de Tsubos en de voordelen ervan voor gezondheid en welzijn te verdiepen.

Tsubook student:

Tot slot had Hilde Pintens de extra kans om het Tsubook voor studenten te winnen. Dubbele felicitaties voor Hilde! Deze app zal van onschatbare waarde zijn voor haar traject als shiatsu-student.

Proficiat aan alle winnaars van de loterij.

We hopen dat deze uitzonderlijke geschenken zullen bijdragen aan het verrijken van je kennis en beoefening van shiatsu. 

Blijf je passie voor welzijn cultiveren en deel de voordelen van shiatsu met de mensen om je heen. Moge deze positieve ervaring je motiveren om je reis naar een vervuld en evenwichtig leven voort te zetten dankzij deze prachtige discipline. Nogmaals gefeliciteerd en geniet van jullie welverdiende beloningen!

Voor alle hierboven vermelde winnaars willen we jullie eraan herinneren dat jullie contact met ons kunnen opnemen via het e-mailadres om jullie prachtige prijzen op te eisen. We helpen je graag met het leveren van je beloningen zodat je er optimaal van kunt genieten. Aarzel niet om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen en ons uw volledige contactgegevens te bezorgen, zodat we de levering van uw geschenken efficiënt kunnen organiseren.

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social