Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Shiatsu-sessie aan 30 euro

Isabel Cangelli

De Shiatsudag op 23 februari 2025 is in volle voorbereiding. Het belooft een zeer interessante dag te worden met een prachtig programma. De Shiatsudag is een unieke gelegenheid om Shiatsu onder de aandacht te brengen en veel mensen kennis te laten maken met de vele voordelen van onze prachtige praktijk. 

Als onderdeel van dit evenement willen we aan alle bezoekers goodiebags uitdelen die onder andere een speciale kortingsbon bevatten. Deze bon biedt de ontvanger een Shiatsusessie bij een gekwalificeerde Shiatsu-beoefenaar voor slechts 30 euro. We nodigen hierbij alle leden van de Shiatsufederatie uit om deel te nemen aan dit initiatief.

Wat betekent deelname voor jou?

- Promotie van je praktijk: Je praktijk wordt vermeld op een lijst van deelnemende beoefenaars die in de goodiebag zit. Dit biedt een uitstekende kans om nieuwe cliënten aan te trekken.

- Nieuwe cliënten: Door de speciale aanbieding maken mensen sneller de stap om een Shiatsusessie te boeken, waardoor jij je klantenbestand kunt uitbreiden.

De kortingsbon

- Met de bon kan een Shiatsu-sessie geboekt worden aan een prijs van 30 euro

- De bon heeft een vervaldatum: 31/5/2025

- De bon staat op naam. 

Hoe kun je deelnemen?

1. Aanmelden: Vul hier je gegevens in

2. Criteria: Alle gekwalificeerde shiatsu-beoefenaars met minstens een C1-certificaat en in orde met hun lidmaatschap bij de BSF kunnen deelnemen.

3. Termijn: Meld je aan voor 10/2/2025 om opgenomen te worden in de lijst van deelnemende beoefenaars.

Wat verwachten we van jou?

- Aanbod: Bied een Shiatsusessie aan voor 30 euro aan degenen die een bon hebben.

- Professionaliteit: Zorg voor een warme ontvangst en een professionele behandeling om nieuwe cliënten een positieve ervaring te bieden.

- Feedback: Geef ons feedback over de sessie: Laat ons weten als je een Shiatsu-sessie hebt gedaan met iemand die deze kortingsbon heeft ontvangen. Dit helpt bij het evalueren van het succes van het evenement.

Waarom meedoen?

De Shiatsudag is een unieke kans om Shiatsu te promoten bij een breder publiek. Door deel te nemen, draag je bij aan de groei en erkenning van onze praktijk. Samen kunnen we meer mensen laten kennismaken met de voordelen van Shiatsu en onze gemeenschap versterken.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op via 

Laten we samen van de Shiatsudag een groot succes maken!

Hartelijk dank en beste groeten, 

De WG Shiatsudag

Het BSF-team

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social