NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Shiatsu for Life

Shiatsu for life

Een Warmste Week actie van de Shiatsu Academie.

Voor het 2e jaar op rij heeft de Shiatsu Academie deelgenomen aan “de Warmste Week” ten voordele van een goed doel. Met een team van Shiatsu studenten, assistenten en leraren hebben we op diverse plaatsen in West Vlaanderen Shiatsu behandelingen aangeboden als ondersteuning van de VZW Warriors against Cancer. De mensen konden een shiatsu sessie boeken aan 25 euro voor 45 min en zo genieten van een ontspannende drukpuntmassage terwijl ze zo ook een steentje bijdroegen aan ons goede doel.

We kozen dit jaar om de Warriors te ondersteunen. Dit is een organisatie die mensen met kanker helpt hun gehavende zelfbeeld te herstellen, zowel tijdens als na het genezingsproces. Met de nodige ondersteuning en erkenning moedigen ze hun Warriors aan om hun innerlijke kracht en zelfvertrouwen opnieuw te ontdekken. Dit doen ze door inspirerende workshops, zinvolle activiteiten en Feel Good Days te organiseren. Daarnaast laten ze tijdens professionele fotoshoots hun Warriors in al hun waardigheid schitteren en stralen voor het oog van de camera. Allen heel kwetsbaar, met of zonder haar of pruik, maar vooral zeer moedig en veerkrachtig. Een Warrior is een (voormalige) kankerpatiënt(e) die op een artistieke en constructieve manier opnieuw toe wilt werken naar een gezonde dosis zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Warriors gaan op een respectvolle en ondersteunende manier met mekaar om. Deze community is een groep individuen die allemaal op een ander punt in het traject staan. Ieder gaat op zijn of haar eigen manier met de ziekte om. Iedere Warrior heeft zijn eigen unieke manier om dit verhaal te doorstaan. Samenhorigheid en warmte is wat de Warriors verbindt.

Het is dan ook met veel passie en vreugde dat het team van de Shiatsu Academie om en bij de 85 Shiatsu for Life sessies heeft gegeven. Met veel plezier hebben we 2190 euro overgemaakt aan de Koning Boudewijn Stichting die het op z’n beurt doorstort naar de Warriors.

Dit is zo een vervullende actie zowel voor de gevers als voor de ontvangers dat we volgend jaar zeker weer meedoen.

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social


© SHIATSU.BE, ALL RIGHTS RESERVED