Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Salon des Métiers du Bien-Être in Luik: wie doet mee?

Onze inspanningen om Shiatsu in België te promoten en de zichtbaarheid van onze leden te vergroten  nemen toe. Het is dan ook niet meer dan normaal dat wij aanwezig zullen zijn op het Salon des Métiers du Bien-Être in Luik op 11 en 12 juni.
Tijdens dit evenement stellen wij de Belgische Shiatsu Federatie voor op zaterdag 11 juni van 18.40 tot 19.00 uur. Op zondag 12 juni van 12.15 tot 12.55 uur geven we een Do-In en workshop. Op de stand zullen we op beide dagen shiatsu-sessies van 15 minuten aanbieden (op stoel en futon )

Voor deze sessies zal een vergoeding worden gevraagd, die zal bijdragen tot de financiering van de stand en het promotiemateriaal. Een eventueel overschot zal worden gebruikt om andere initiatieven van deze aard te financieren, zodat wij nog actiever en zichtbaarder kunnen zijn in de wereld van de complementaire praktijken. 

Voor de leden die hieraan willen deelnemen, is dit een uitgelezen kans om zich als shiatsu-beoefenaar bekend te maken. Je legt contacten met collega’s en je versterkt het groepsgevoel binnen de BSF. Je betrokkenheid bij de BSF en haar acties werpt ongetwijfeld vruchten af.  Niet enkel help je mee shiatsu bekend te maken, je zal ook contacten kunnen leggen met toekomstige cliënten. Vergeet je visitekaartjes niet mee te brengen! 

Interesse om deel te nemen aan deze beurs en lid van de BSF ? Schrijf in via deze link (log vooraf in op deze website met je wachtwoord!). Let op: er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar.

We kijken ernaar uit je daar te zien, 
Sylvia Collins, voorzitter

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social