Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Optimaliseer je Shiatsu-profiel voor maximaal effect!

shiatsu beoefenaars Belgie Als lid van onze Shiatsufederatie heb je een waardevol account op onze website, waarin je jezelf als gekwalificeerde shiatsu-beoefenaar kunt presenteren. Dit account is niet alleen jouw visitekaartje, maar ook een belangrijk middel om potentiële klanten te bereiken. Wist je dat de pagina met het repertorium van shiatsu-beoefenaars de meest bezochte pagina op onze website is? Dit zowel op de Nederlandstalige als de Franstalige versie van onze website. Dit betekent dat een goed ingevuld profiel een groot verschil kan maken!

Zelf je profiel beheren
Je hebt met jouw gebruikersnaam en paswoord de volledige controle over je account en kunt deze op elk moment bijwerken. Dit biedt jou de kans om ervoor te zorgen dat jouw informatie altijd up-to-date is en dat jouw profiel eruit springt. 

Wat kun je doen?
1. Upload je logo en avatar: Zorg ervoor dat je zichtbaar bent! Een logo en een professionele avatar versterken jouw merkidentiteit en maken je profiel aantrekkelijker.

2. Controleer en update je gegevens: Zijn alle velden up-to-date? Je contactgegevens, je praktijkadres. Is je opleidingsniveau en de datum van je laatste nascholing up to date? Potentiële klanten hechten veel waarde aan actuele informatie. Stuur een scan of foto van je nieuwste certificaat van je basisopleiding of nascholing naar  . De admin zal dit veld dan voor jou updaten. 

Waarom is dit belangrijk?
Een volledig en actueel profiel trekt meer aandacht en kan het verschil maken in de keuze van potentiële klanten. Jouw inzet om je profiel te optimaliseren kan leiden tot meer connecties en uiteindelijk meer cliënten.

Alle voordelen van jouw lidmaatschap vind je hier. 

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social