Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Oproep voor Contacten bij Pers, TV, Radio en BV’s

celebrity

De Shiatsudag van 23/2/2025 is deze keer bedoeld om de prachtige kunst van Shiatsu bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Om van deze dag een groot succes te maken, hebben we jullie hulp nodig!

Shiatsu is een waardevolle praktijk die bijdraagt aan het welzijn en de gezondheid van velen. Helaas is het voor veel mensen nog een onbekend terrein. Met de Shiatsudag willen we dit veranderen en zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de voordelen van Shiatsu.

Hoe kunnen jullie helpen?

We willen deze dag op een zo breed mogelijke schaal bekendmaken. Hiervoor denken we aan pers, tv en radio, maar ook aan het inschakelen van bekende Vlamingen of Walen die ons initiatief kunnen ondersteunen en promoten. Heb jij goede contacten bij de pers, tv of radio? Ken je een BV die ons zou willen helpen? Dan horen we graag van je!

Wat zoeken we precies?

- Pers: Journalisten of redacteuren die geïnteresseerd zijn in een interview of artikel over Shiatsu en ons evenement.

- TV en Radio: Programmamakers, presentatoren of redacteuren die ons evenement willen aankondigen of ons uitnodigen voor een interview.

- Bekende Vlamingen / célébrités wallonnes: Influencers, artiesten, sporters of andere bekende persoonlijkheden die ons willen helpen door het evenement te promoten via hun kanalen.

Als je contacten hebt die ons zouden kunnen helpen, stuur dan een e-mail naar  . Vermeld daarbij duidelijk om welk contact het gaat en hoe ze het beste benaderd kunnen worden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Shiatsudag een groot succes wordt en dat meer mensen de voordelen van Shiatsu ontdekken.

Laten we samenwerken!

Met jullie steun kunnen we van de Shiatsudag een onvergetelijke ervaring maken voor iedereen. Laten we samen onze passie voor Shiatsu delen en verspreiden.

Hartelijk dank voor jullie medewerking en enthousiasme!



 

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social