Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

16/5/2024: Brainstormsessie Invulling Shiatsudag 2025

Brainstorming Ben je klaar om een impact te maken op de toekomst van Shiatsu? Wil je jouw passie voor deze eeuwenoude kunst delen met gelijkgestemde individuen en samenwerken aan inspirerende initiatieven? Dan is het tijd om actief deel te nemen aan de invulling en organisatie van de Shiatsudag 2025!

Als lid van onze gemeenschap heb je een unieke kans om een verschil te maken. Door deel te nemen aan het organisatieproces kun je jouw stem laten horen, je creativiteit laten zien en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Shiatsu op zowel lokaal als internationaal niveau.

Of je nu ideeën hebt voor boeiende workshops, inspirerende sprekers wilt voorstellen, of graag je organisatorische vaardigheden wilt inzetten om van de Shiatsudag een onvergetelijk evenement te maken, jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde.

Doe mee aan deze eerste Brainstormsessie, breng je ideeën naar voren en werk samen met een gepassioneerde groep gelijkgestemden om de Shiatsudag 2025 tot leven te brengen. Samen kunnen we een dynamisch en inspirerend evenement creëren dat de grenzen van Shiatsu verlegt en onze gemeenschap versterkt.

Datum: 16/5/2024 om 19:00, online

Meld je hier aan om de zoomlink te ontvangen

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social