Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Boekpremiere: Hondenshiatsu

Maak kennis met het nieuwe boek voor hondenshiatsu: "Shiatsu Canin - Bien-Etre et Equilibre du Chien" van onze voorzitster Sylvia Collins. 

De overzichtsplaatjes van de meridianen zijn met de hand getekend door de auteur, Sylvia Collins, een gepassioneerde shiatsu-beoefenaar en docent voor honden- en paardenshiatsu alsook humane shiatsu. Ze heeft haar werk niet alleen gebaseerd op de transpositie van paarden- en humane shiatsu naar honden, maar vooral op haar werk dat ze gedurende vele jaren heeft uitgevoerd op honderden honden tijdens consultaties en trainingen.

Dit geïllustreerde shiatsuboek voor honden bevat grafieken van de 12 klassieke meridianen, de Bo, Yu en Ting punten, evenals die van de wondermeridianen. De locatie van de tsubo's bij honden wordt kinderspel dankzij de nauwkeurige tekeningen van het skelet en de tekeningen van de meridianen op foto's. Het is zowel een atlas van meridianen als een praktisch naslagwerk.

Je vindt er informatie van onschatbare waarde over de kenmerken van honden volgens de 5 elementen, en het nut van de acupunctuurpunten van de klassieke meridianen die vaak gebruikt worden. Je vindt er ook informatie over het gebruik van de 8 wondermeridianen. 

Het boek "Shiatsu Canin - Bien-Etre et Equilibre du Chien" is bedoeld voor beoefenaars die getraind zijn in hondenshiatsu voor dagelijks gebruik en voor beoefenaars die getraind zijn in humane en/of paardenshiatsu en die zich willen wagen aan de benadering van hondenshiatsu. Deze laatsten zullen een schat aan nuttige informatie vinden voor hun praktijk.

Aantal pagina's: 117

Formaat: A 4

Prijs: 35,-€ (+ verzendkosten)

Het boek is momenteel in de voorverkoop en zal vanaf eind september verkrijgbaar zijn.

Hier is de link naar de voorverkoop: https://www.inu-ki.be/boutique/livre/shiatsu-canin-equilibre-et-bien-etre-du-chien.html

Shiatsu canin Sylvia Collins

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social