Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Wedstrijd "Logo ShiatsuDay 2025

creativity 2

Op zondag 23 februari 2025 is het ShiatsuDay in Brussel, een gelegenheid om de 30e verjaardag van de BSF te vieren, en tegelijkertijd ook de 30e verjaardag van de Europese Shiatsu Federatie, met beoefenaars uit heel Europa.

Wil je helpen bij de voorbereiding van het evenement? Doe dan mee aan onze "ShiatsuDay 2025 Logo" wedstrijd!

Het idee is eenvoudig: we vragen jou om het logo voor ShiatsuDay 2025 te ontwerpen. Dit logo zal worden gebruikt in alle communicatie rond het evenement en kal dienen als herkenningsteken voor alle shiatsu-liefhebbers.

Wat kan je winnen? Een gratis jaarlidmaatschap van de BSF (ter waarde van 130 euro).

Wedstrijdreglement: 
Deadline: je voorstel moet uiterlijk donderdag 15 augustus om middernacht binnen zijn op .

Het logo moet minstens impliciete verwijzingen (kleuren, ontwerp en eventuele woorden) bevatten naar ShiatsuDay 2025 en het thema: De waarde van shiatsu in de preventie van gezondheidsproblemen. In het algemeen moet het de betrokkenheid bij shiatsu weerspiegelen, zowel voor professionals als voor cliënten.

Het logo moet zo worden ontworpen dat één deel als "teaser" kan worden gebruikt voordat het later wordt aangevuld met het tweede deel. Dit zou bijvoorbeeld een figuratieve vingerafdruk kunnen zijn, die geen expliciete vermelding over de ShiatsuDay bevat. Deze vingerafdruk wordt dan later aangevuld met de rest van het logo, met daarin de expliciete vermeldingen. Indien je taal gebruikt, gebruik dan het Engels.

Het beste logo wordt geselecteerd door de "ShiatsuDay" werkgroep en gevalideerd door de BSF Raad van Bestuur voor eind augustus 2024.

We wensen jullie veel succes!

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social