Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Shiatsudag 2023 - In de kijker: "Shiatsu binnenkort gecertificeerd?"

De certificering van Shiatsu-beoefenaars is essentieel om de kwaliteit van Shiatsu-praktijken te waarborgen en het beroep geloofwaardiger te maken. Het stelt beoefenaars in staat om zich beter te positioneren op de markt, een meer diverse en trouwe cliëntenkring aan te trekken en beter te voldoen aan de specifieke behoeften van hun cliënten.
 
Het is belangrijk om op te merken dat voortdurende training - het thema van de Shiatsu-dag - noodzakelijk is voor certificering. Certificering mag niet worden beschouwd als een doel op zich. In Japan wordt de term "Shokunin Kishitsu" gebruikt, wat betekent dat leren een voortdurende weg is en dat Shiatsu-beoefenaars voortdurend moeten verbeteren om experts in hun vakgebied te worden.
Certificering stelt Shiatsu-beoefenaars in staat om de status van hun kennis en praktijken te kennen, evenals wat ze moeten doen om gecertificeerd te worden. Het stelt hen ook in staat om de vaardigheden van elk individu te waarderen, zonder in elitisme te vervallen.
 
Uiteindelijk stelt certificering Shiatsu-beoefenaars in staat om beter te voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten en een kwalitatief hoogwaardige Shiatsu-praktijk te bieden. Het stelt ook in staat om het beroep beter te reguleren en een continue kwaliteit van praktijk te waarborgen, in overeenstemming met de geest van het vakmanschap.
Sylvia Collins en Olivier de Stexhe, respectievelijk voorzitter en directeur van de BSF, zullen de belangrijkste acties van de federatie presenteren om Shiatsu beter erkend te krijgen in ons land.
 
Als je meer wilt weten en deelnemen aan de discussie, kom dan naar de Shiatsudag en meld je nu aan voor deze presentatie.
Sylvia Collins president FBSOlivier de Stexhe directeur FBS
FBS/BFS Sylvia Collins en Olivier de Stexhe


 
Thierry Vincke

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social