Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Gebruik je BSF-lidmaatschap ten volle

Je bent lid van de BSF. Ben je zeker dat je alle voordelen ten volle benut? 

We zien dat veel van onze leden hun account niet volledig hebben aangevuld. Kijk even na of je foto en logo toegevoegd zijn, of je contactgegevens up-to-date zijn, of al je praktijkadressen ingevuld zijn. Wil je een correcte factuur krijgen met jouw BTW-nummer, zorg er dan voor dat dit ingevuld staat in je account. 

Stuur ons regelmatig je nascholingen zodat het veld ‘datum laatste training’ actueel blijft. Zo zien websitebezoekers dat je je regelmatig bijschoolt. Dit wordt trouwens van elke erkende shiatsu beoefenaar verwacht. 

Als lid heb je ook het recht om in de besloten Facebookgroep ‘BSF – alleen leden’ te worden opgenomen. Vraag hier om opgenomen te worden in de groep.

Bij een bezoekje aan des BSF-website raden we je aan om steeds in te loggen, enkel dan zie je alle informatie, ook de artikels die exclusief voor leden voorbehouden zijn. Verder krijg je dan ook toegang tot het ledengedeelte en de FAQ-pagina. Heb je een vraag en vind je geen antwoord op onze website? Stel ze gerust. Op die manier komt er steeds meer relevante informatie ter beschikking van alle leden.

Wil je iets delen met de BSF-community? Wil je een artikel publiceren? Wil je steun van de BSF voor een speciaal project? Wil je met jouw praktijk in de kijker staan? Maak gebruik van je lidmaatschap en laat het ons weten.

Klik hier voor alle voordelen van je lidmaatschap

 

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social