Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

Evolutie van de ledenomgeving

Naar aanleiding van jullie feedback en geïnspireerd door de wens tot verbetering, presenteren wij een ambitieus project voor de evolutie van de ledenomgeving op onze website. Een ruimte speciaal ontworpen met jullie in gedachten en voorzien van nieuwe functies om beter aan jullie behoeften te voldoen.

De vernieuwde ledenomgeving: een cruciale troef in jouw professionele leven

De essentie van deze verbetering ligt in het besef dat er nood is aan een instrument dat niet alleen je competenties valoriseert, maar ook meer zichtbaarheid en ontwikkelingskansen biedt met volgende aandachtspunten:

  • Gedetailleerde profielen: Meer nadruk op jouw specifieke competenties, opleiding en ervaring. Dit stelt potentiële klanten in staat om meer over jou te weten te komen en beter aan hun behoeften te voldoen.
  • Betrokkenheid bij innovatieve projecten: Door jouw specialismen beter naar voren te brengen, open je deuren naar innovatieve projecten, zoals ons initiatief "Shiatsu in ziekenhuizen", dat zijn potentieel heeft bewezen.
  • Opleidings- en nieuwstools: Krijg toegang tot een sectie die is gewijd aan trainingen, webinars en opkomende evenementen om jou op de hoogte te houden.
  • Discussieforum: Een ruimte waar je kunt uitwisselen, delen en debatteren met jouw collega's over de onderwerpen die jou interesseren.
  • Gemakkelijkere uitwisselingen: De nieuwe interface zal de uitwisseling van berichten vergemakkelijken, antwoorden op vragenlijsten en communicatie tussen jou en de federatie. Geen gedoe meer met verschillende tools of platforms.

Jou beter leren kennen om samen vooruit te gaan

Het shiatsulandschap evolueert, en vertegenwoordiging en certificering worden steeds belangrijker. In deze context is het essentieel om precies te weten wie onze beoefenaars zijn. Door jouw ruimte te verrijken, speel je een actieve rol in deze dynamiek.

Jouw acties, onze toekomst

De kracht van onze federatie ligt in de diversiteit en rijkdom van jullie achtergronden. Door jouw ruimte te updaten, investeer je niet alleen in jouw individuele carrière maar ook in de toekomst van de Belgische shiatsu.

Tot slot

We zijn vastbesloten om van deze vernieuwde ruimte een springplank te maken voor jullie allemaal. Jouw actieve deelname, door het integreren van jouw professionele gegevens en informatie, zal bijdragen aan ons gezamenlijk succes.

Met al onze dank voor jouw voortdurende inzet,

Het team van de Belgische Shiatsu Federatie

Hoe zit het met jou? Hoe belangrijk vind jij het dat de federatie jou beter te leert kennen, zodat ze jou beter kan vertegenwoordigen?" 

Geef hier je antwoord

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social