Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

De BSF steunt de opstart van je shiatsu-praktijk

Om met een shiatsu-praktijk te beginnen, zijn professionele vaardigheden nodig die tijdens de veeleisende shiatsu-opleiding worden verworven. Dit is echter nog niet voldoende om als professionele beoefenaar te kunnen werken en een inkomen te genereren, niet alleen aan het begin van je loopbaan, maar ook - en dat is het vaakst het geval - wanneer men een carrièreswitch ambieert.

Dankzij het recente partnerschap met UNIZO werkt de BSF aan een ondersteuningsprogramma voor jonge starters. In dit kader wordt momenteel aan een gratis webinar specifiek voor de BSF gewerkt, evenals live-sessies. Deze worden speciaal ontworpen voor BSF-leden en zullen hen gratis ter beschikking worden gesteld.

In afwachting hebt u al toegang tot de volgende tools, beschikbaar voor alle professionals die rechtstreeks of onrechtstreeks bij Unizo zijn aangesloten:

www.startersplatform.be
Unizo starters
Op dit gratis platform kan elke kandidaat-ondernemer een businessplan maken; er zijn ook video's beschikbaar en er kunnen handige tools worden gedownload.

Overzicht activiteiten

Unizo overzicht activiteiten

Hier kunt u zich abonneren op digitale discussieplatforms (1 per week): deze platforms zijn toegankelijk voor alle doelgroepen, dus niet specifiek voor shiatsu-professionals: zoals gezegd onderzoeken we momenteel de mogelijkheid om dit specifiek voor BSF-leden te organiseren.

Begeleiding starten

Unizo G4business

Unizo biedt ook individuele coaching tegen betaling, inclusief een businessplan, maar ook gepersonaliseerde coaching over het businessplan en de uitvoering ervan.

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social