Skip to main content

NIEUWS

NIEUWS/BLOG, EVENEMENTEN, FOTOBOEK & VIDEO'S

De BSF heeft een nieuwe Raad van Bestuur

De afgelopen algemene vergadering op 21.3.2021 bracht een hoop veranderingen voor de Belgische Shiatsu Federatie. We verwelkomen niet minder dan 10 nieuwe leden in de algemene vergadering: Marian De Lathouwer, Olivier de Stexhe, Tanja Den Hertog, Eric Debrabandere, Marjan Ledent, Claire Meyer, Laurence Stoffel, Anja Van Damme, Sigrid Vanthuyne en Jonathan Verlinden.

Verder waren er dit jaar 4 bestuurdersposities vacant. De verkiezing resulteerde in de aanstelling van 5 nieuwe bestuurders en 1 herverkiezing. We verwelkomen; Sylvia Collins, Eric Debrabandere, Fanny De Maré, Olivier de Stexhe, Anja Van Damme als nieuwe bestuurders naast de vaste waarden Irene Nolte en Karlos Vansteenkiste. In de komende tijd stellen we hen één voor één voor. Conform de statuten zal de nieuwe voorzit(s)ter op 20 april a.s. verkozen worden. We houden u op de hoogte.

We willen hierbij Luc De Cuyper, Dominique Respens, Ronny Massa en Ghilena Van Osselaer van harte bedanken voor hun jarenlange grote inzet in de voorbije jaren waarin zij de BSF vorm gegeven hebben.

We wensen hen het beste en hopen dat we nog mogen rekenen op hun expertise en ervaring.

 

Humane shiatsu 6
Shiatsu 4
Shiatsu 2
Algemene Vergadering 2022
Humane shiatsu
Honden shiatsu
Shiatsu 6
Shiatsu

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Rue des Cytises 27
4460 Bierset

 

Social