BESTUURDERS

VAN DE BELGISCHE SHIATSU FEDERATIE

Karlos van Steenkiste

Luc de Cuyper

Voorzitter

Luc studeerde fotografie en journalistiek, begeleidde tal van outdoor programma's en wandelvakanties en is sinds 1995 betrokken bij de shiatsuopleiding van Oost West Centrum.

Hij verdiept zich al meer dan 25 jaar in holistische leef- en heelwijzen (oosterse geneeskunde, energetisch lichaamswerk, permacultuur), volgde een vierjarige training voor healers bij Tom Monte en is geboeid door de therapeutische mogelijkheden van dans en beweging. (Sinds 2005 is hij 5 ritmes® lesgever, opgeleid door Gabrielle Roth.)

Luc is directeur van Oost West Centrum sinds 1988. Als shiatsu-student werd hij geïnspireerd door vele leraren (Stanny Lansloot, Frans Copers, Rex Lasalle en anderen, maar toch het meest door de geest van Jon Sandifer). Shiatsu houdt hem alert voor een gezonde levensstijl te behouden en om anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Als bestuurslid wil hij van de federatie een plaats van verbondenheid maken, waarbij hij zich richt op wat we allemaal gemeen hebben en om vanuit deze eenheid anderen te inspireren. Hij wenst dat shiatsu de geest van de voorouders in stand houdt, en tegelijkertijd evolueert in een nieuwe wereld.

Blijf op de hoogte van het nieuws, inspiratie & evenementen

logo Belgische Shiatsu Federatie

Adres


Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen

 

Social


© SHIATSU.BE, ALL RIGHTS RESERVED